Rreth nesh

Besueshmeri, Siguri dhe Garanci

Ne do ju ofrojme Garanci, Besueshmeri dhe ekspertize

Besueshmeri
100%
Ekspertize
100%

5+

Vite Eksperience

Qellimi yne kryesor eshte te jemi nje nder kompanite me te mira te ofrimit te Paneleve Fotovoltaike me koston me te ulet te mundshme dhe me perkushtimin maksimal. Ne merremi me projektim, vleresim dhe instalimin e paneleve fotovoltaike ne Shqiperi per biznese por edhe per kliente familjare.

Besueshmeri, Siguri dhe Garanci

Ne do ju ofrojme Garanci. Besueshmeri dhe ekspertize

Besueshmeri
100%
Ekspertize
100%

5+

Vite Eksperience

Qellimi yne kryesor eshte te jemi nje nder kompanite me te mira te ofrimit te Paneleve Diellore me koston me te ulet te mundshme dhe me perkushtimin maksimal. Ne merremi me projektim, vleresim dhe instalimin e paneleve diellore ne Shqiperi per biznese por edhe per kliente familjare.

Paneli Diellor

Zgjidhja e duhur per kursimin tuaj

Qe nga fillimi, ne kemi pasur si objektiv ofrimin e paneleve me koston me te ulet te mundshme, gje e cila reflektohet dhe ne punimet tona

Instalim Paneli Fotovoltaik
100%
Aftesi Teknike/Egzekutuese
100%

 ku pervec bizneseve jane dhe familjaret te cilet duan te investojne ne keto panele per te kursyer dhe kjo ka ardhur si rrjedhoje pjeserisht edhe per shkak te perpjekjeve tona per ndertimin, strukturen dhe minimizimin e kostove ne blerjen e pajisjeve.

Paneli Diellor

Zgjidhja e duhur per kursimin tuaj

Qe nga fillimi, ne kemi pasur si objektiv ofrimin e paneleve me koston me te ulet te mundshme, gje e cila reflektohet dhe ne punimet tona

Instalim Paneli Diellor
100%
Aftesi Teknike/Egzekutuese
100%

 ku pervec bizneseve jane dhe familjaret te cilet duan te investojne ne keto panele per te kursyer dhe kjo ka ardhur si rrjedhoje pjeserisht edhe per shkak te perpjekjeve tona per ndertimin, strukturen dhe minimizimin e kostove ne blerjen e pajisjeve.

0 +
Projekte te kompletuara
0 +
Ekspertiza
0 +
Kliente te kenaqur
0 +
Vlersim me 5*
Kryesore
Rreth Nesh
Produkte
Projekte
Kontakt