Mirë se Vini në Kejdi Solar

Te ne do të mund të gjeni sherbime për instalim te Paneleve Fotovoltaike për biznes dhe individ.

Mirë se Vini Projektet tona
we find highest use for all resources

Investojme sot per te kursyer neser

Biznese apo individe, ne kemi zgjedhjen e duhur per ju.

Mire se Vini Projektet tona
we find highest use for all resources
Panele Fotovoltaike

Perse Panelet Fotovoltaike?

Panelet Fotovoltaike jane nje investim i sigurt dhe fitimprures per te ardhmen. Panelet jane nje opsion shume i mire per te kursyer. Panelet Fotovoltaike jane teper te kerkuara sepse perfitimet e tyre jane shume me teper sesa disavantazhet e instalimit.

Kosto e ulet mirembajtje

Pasi te instalohet, nje sistem fotovoltaik kerkon pak mirembajtje per sa kohe qe mbetet i pandikuar nga faktoret mjedisor.

Nese panelet mbahen te paster dhe pa pluhur, ato duhet te vazhdojne te funksionojne pa ndonje veprim shtese nga konsumatori per shume vite.

Panelet fotovoltaike rrisin vleren e shtepise

Sipas Laboratorit Kombetar te Energjise se Rinovueshme, çdo dollar qe nje panel fotovoltaik ju kursen ne faturat tuaja elektrike rrit vleren e shtepise suaj me 20 dollare.

Gjithashtu, shtepite me panele fotovoltaike shiten 4% me shume se ato pa to. Nese nje shtepi ka panele fotovoltaike, pronaret e saj do te kursejne para ne afat te gjate, duke rritur terheqjen dhe vleren e saj.

Teknologjia po permiresohet dhe çmimet po ulen

Teknologjia eshte permiresuar jashtezakonisht qe nga ditet e para te ofrimit te paneleve fotovoltaike dhe përparime vazhdojnë të behen çdo dite.

Me mire akoma, pavarësisht ketyre perparimeve, kudondodhja e diellit duket se ka ulur koston e saj, duke e bere ate me te aksesueshem per shume konsumator.

Perfitime per komunitetin

Nje proces i njohur si matja neto i lejon konsumatoret te shesin energjine e tepert te prodhuar nga panelet e tyre tek kompania e sherbimeve, duke ulur me tej faturat e sherbimeve.

Ky proces redukton qasjen e komunitetit per perdorimin e lendeve djegese fosile.

Redukton faturen e energjise elektrike

Energjia diellore mund te ndihmoje shumicen e konsumatoreve të furnizojne me energji shtepite e tyre si nje alternative ose shtese per blerjen e energjise elektrike nga nje rrjet.

Me çmimet e energjise ne rritje, konsumatoret do te kursejne nje shume te konsiderueshme ne faturat mujore te energjise duke kaluar ne perdorimin e energjise diellore.

Sherbimet tona
Sherbimet

Sherbimet tona

Panele Fotovoltaike per Individ

Ju ftojme te na kontaktoni per te marre informacionet e nevojshme per investimin qe po ndermerrni.

Lexo me teper

Panele Fotovoltaike per Biznes

Ju ftojm te na kontaktoni per te marre informacionet e nevojshme per investimin tuaj qe po ndermerrni.

Lexo me teper

Produkte

Te ne mund te gjeni pajisje te nevojshme per te blere per Panelet tuaja ne shtepin apo biznesin tuaj per te mirembajtur dhe kursyer me teper.

Lexo me teper
Services
Sherbimet

Sherbimet Tona

Panele Fotovoltaik Per Individ

Ju ftojme te na kontakto per te marre informacionet e nevojshme per investimin qe po ndermerrni.

Lexo me teper

Panel Fotovoltaik per Biznese

Ju ftojm te na kontaktoni per te marre informacionet e nevojshme per investimin tuaj qe po ndermerrni.

Lexo me teper

Produkte

Te ne do te gjeni pajisje te nevojshme per te blere per Panelet tuaja ne shtepin apo biznesin tuaj per te mirembajtur dhe kursyer me teper.

Lexo me teper

Vendodhja jone

Pyetje te Shpeshta

Si funksionojne panelet fotovoltaike?

Ndersa rrezet e diellit reflektojn ne panelet e vendosura, ndodh nje reaksion kimik dhe prodhohet energjia e Rrymes Direkte (DC).  Fuqia DC rrjedh ne nje inverter ku fuqia DC shenderrohet ne fuqi te rrymes alternative (AC). Kjo energji AC eshte ajo me te cilen funksionon rrjeti elektrik dhe shtepia juaj. Fuqia ose energjia rrjedh me pas per te furnizuar shtepin tuaj ose drejtperdrejt ne rrjetin elektrik.

Ju gjithashtu mund të devijoni energjine nga panelet e vendosura ne nje bateri per te ruajtur energjine e tepert. Baterite gjithashtu funksionojne si energji DC.

A funksionojne Panelet Fotovoltaike gjate nates?

Panelet fotovoltaike kerkojne rrezet e diellit direkte per te prodhuar energji. Pra, a funksionojne panelet fotovoltaike gjate nates? Jo, por ka mënyra per te marre energjine qe ju nevojitet nga panelet e vendosura gjate nates. Baterite jane nje mënyre e shkelqyer per te mbuluar energjine tuaj kur dielli nuk shkelqen.

Sa kushton nje instalim i nje Paneli Fotovoltaik?

Çmimi i energjise diellore ka rene ne menyre drastike gjate viteve te fundit. Kosto varet  nga shume faktore si marka, madhesia, lloji dhe gjera te tjera. Per te marrë nje ide me te mire te kostos, ju lutemi shikoni disa nga panelet tona specifike.

Cilat jane avantazhet e paneleve fotovoltaike?

Energjia diellore ofron shume avantazhe. Burimi i Energjise (dielli) eshte falas, keshtu qe nuk keni nevoje te blini  per te gjeneruar energji. Per shkak se nuk ka nevoje per karburant. Panelet fotovoltaike nuk leshojne asnje emetim të demshem, gje qe eshte e shkeqyeshme per te luftuar ndryshimet klimatike ose reduktimin e ndotjes. Energjia diellore mund t’ju ndihmoje te merrni energji per nje konfigurim jashte rrjetit, keshtu qe nuk duhet te mbeshteteni ne rrjetin elektrik. Per me teper, Energjia Diellore eshte relativisht efikase, e qëndrueshme dhe afatgjate.

A funksionojne panelet fotovoltaike ne dite me re?

Po, panelet fotovoltaike punojne ne dite me re ose kur dielli nuk shkelqen aq shume. Prodhimi i energjise mund te reduktohet pak, por panelet  duhet te jene ende ne gjendje te plotesojne nevojat tuaja per energji.

A funksionojne panelet fotovoltaike në shi?

Po, panelet fotovoltaike mund te funksionojne ne shi, megjithese prodhimi i energjise mund te ndryshoje pak. Shiu eshte ne te vertete i shkelqyeshem per pastrimin e pluhurit nga panelet tuaja, gje qe gjithashtu mund te shkaktoje nje prodhim me te ulet te energjise.

Kontakt

Investo nje dite per te kursyer çdo dite

Ne perpiqemi te ofrojme maksimumin me punimet tona duke ju krijuar avantazhet maksimale qe mund te merrni nga ky investim
Ekipi jone fantastik do tju ndihmoj ti jape zgjidhje cdo pyetje qe do keni

+355 69 796 1057

Kontakt

Investo nje dite per te kursyer çdo dite

Ne perpiqemi te ofrojme maksimumin me punimet tona duke ju krijuar avantazhet maksimale qe mund te merrni nga ky investim
Ekipi jone fantastik do tju ndihmoj ti jape zgjidhje cdo pyetje qe do keni

Pyetje te Shpeshta

Si funksionojne panelet diellore?

Ndersa rrezet e diellit reflektojn ne panelet diellore, ndodh nje reaksion kimik dhe prodhohet energjia e Rrymes Direkte (DC).  Fuqia DC rrjedh ne nje inverter ku fuqia DC shenderrohet ne fuqi te rrymes alternative (AC). Kjo energji AC eshte ajo me te cilen funksionon rrjeti elektrik dhe shtepia juaj. Fuqia ose energjia rrjedh me pas per te furnizuar shtepin tuaj ose drejtperdrejt ne rrjetin elektrik.

Ju gjithashtu mund të devijoni energjine nga panelet diellore ne nje bateri per te ruajtur energjine e tepert. Baterite gjithashtu funksionojne si energji DC.

A funksionojn Panelet Diellore gjate nates?

Panelet diellore kerkojne rrezet e diellit direkte per te prodhuar energji. Pra, a funksionojne panelet diellore gjate nates? Jo, por ka mënyra per te marre energjine qe ju nevojitet nga panelet diellore gjate nates. Baterite jane nje mënyre e shkelqyer per te mbuluar energjine tuaj kur dielli nuk shkelqen.

Sa kushton nje instalim i nje Paneli Diellor?

Çmimi i energjise diellore ka rene ne menyre drastike gjate viteve te fundit. Kosto varet  nga shume faktore si marka, madhesia, lloji dhe gjera te tjera. Per te marrë nje ide me te mire te kostos, ju lutemi shikoni disa nga panelet tona specifike.

Cilat janë avantazhet e paneleve diellore?

Energjia diellore ofron shume avantazhe. Burimi i Energjise (dielli) eshte falas, keshtu qe nuk keni nevoje te blini  per te gjeneruar energji. Per shkak se nuk ka nevoje per karburant. Panelet diellore nuk leshojne asnje emetim të demshem, gje qe eshte e shkeqyeshme per te luftuar ndryshimet klimatike ose reduktimin e ndotjes. Energjia diellore mund t’ju ndihmoje te merrni energji per nje konfigurim jashte rrjetit, keshtu qe nuk duhet te mbeshteteni ne rrjetin elektrik. Per me teper, Energjia Diellore eshte relativisht efikase, e qëndrueshme dhe afatgjate.

A funksionojn Panelet Diellore ne dite me re?

Po, panelet diellore punojne ne dite me re ose kur dielli nuk shkelqen aq shume. Prodhimi i energjise mund te reduktohet pak, por panelet diellore duhet te jene ende ne gjendje te plotesojne nevojat tuaja per energji.

A funksionojnë panelet diellore në shi?

Po, panelet diellore mund te funksionojne ne shi, megjithese prodhimi i energjise mund te ndryshoje pak. Shiu eshte ne te vertete i shkelqyeshem per pastrimin e pluhurit nga panelet tuaja, gje qe gjithashtu mund te shkaktoje nje prodhim me te ulet te energjise.

Kryesore
Rreth Nesh
Produkte
Projekte
Kontakt