visit our location:
Elbasan/Albania
Opening Hours:
Mon-Fri 8am-5pm
Send us mail
info@kejdisolar.com
Phone Number
069 796 1057
Mirësevini

Projekte

Kejdi Solar

Projekt Familjar

Projekti i Radhës

Ky eshte nje projekt i realizuar nga nje familje per qellime private duke deshiruar qe te kete pavaresi nga rrjeti i Energjise Elektrike dhe duke e prodhuar vete Energjine me me pak kosto.

Klienti

Gëzim Topalli

Vendndodhja

Elbasan

Fuqia (KWp)

15

Paneli

MonoKristalin

Data

14-07-2022

Permbledhje

Ky projekt u realizua per 15 dite me mbeshtetjne e ekipit tone dhe bashkepunimin e vazhdueshme te personave te duhur qe nevojiteshin per finalizimin e projektit deri nga momenti i marrjes se lejes dhe deri te instalimi perfundimtar.

Kejdi Solar

Projekt per Familjar

Projekti i Radhës

Ky eshte nje projekt i realizuar nga nje familje per qellime private duke deshiruar qe te kete pavaresi nga rrjeti i Energjise Elektrike dhe duke e prodhuar vete Energjine me me pak kosto.

Klienti

Edison Zacaj

Vendndodhja

Elbasan

Fuqia (KWp)

300

Paneli

Polikristalin

Data

14-07-2022

Permbledhje

Ky projekt u realizua per 15 dite me mbeshtetjne e ekipit tone dhe bashkepunimin e vazhdueshme te personave te duhur qe nevojiteshin per finalizimin e projektit deri nga momenti i marrjes se lejes dhe deri te instalimi perfundimtar.

Kryesore
Rreth Nesh
Produkte
Projekte
Kontakt